dijous, 9 de setembre del 2010

Bloc sobre lectura fàcil


Avui he descobert aquest bloc: http://lamevalecturafacil.blogspot.com/

És un bloc creat per la Rocío Avila, monitora d'un club de Lectura Fàcil a Rubí i on recull notícies sobre Lectura Fàcil, les lectures i activitats que fan en el club i opinions dels seus participants.

Crec que és una bona iniciativa reunir tots aquests recursos en un mateix espai, a banda que també s'hi poden trobar reflexions sobre la lectura, els diferents col·lectius a qui van dirigits els grups de Lectura Fàcil, les dificultats amb que es troben, ja que no tots els lectors tenen la mateixa facilitat, o presenten problemàtiques diferents. També hi podem trobar recomanacions de llibres de lectura fàcil, les darreres novetats i les diferents editorials que en publiquen.

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

com més recursos i més eines, millor

Rocio Avila Gamero ha dit...

Avui t'he descobert jo a tu en cercar una imatge al google imatges i m'ha agradat molt que parlessis del meu blog en el teu espai. T'estic molt i molt agraída.

Teniu molta raó quan dieu que quants més materials i informaciió hi hagi sobre la lectura fàcil, millor, perquè tots els ensenyants en algun moment de la seva trajectòria professional s'han trobat (o es trobaran) amb algun alumne/col·lectiu d'alumnes amb dificultats lecctores i la validesa d'aquests materials LF està fermament demostrada no només en els grups de nouvinguts sinó també entre els dislèxics, gent gran, etc.

No dubteu que el meu interès radica en acostar la lectura a tothom, i oferir eienes que ajudin també els professionals a recórrer aquest camí amb fermesa i naturalitat. Continuem treballant, doncs, per un dret a l'educació igual per a tots i per a tota la vida.